Culturele Kinderroute

Tussen 1 en 22 oktober vindt de Culturele Kinderroute in 't Gooi plaats.

In deze periode kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar via proeflessen kennismaken met kunstgroepen in 't Gooi: muziekverenigingen, koren, toneelverenigingen, bibliotheken, muziekscholen en nog veel meer. Hou jij van dansen, zingen of toneelspelen? Maak jij graag muziek? Doe dan nu een gratis proefles bij een kunstgroep bij jou in de buurt! Nieuwsgierig naar de proeflessen bij jou in de buurt? Kijk gauw naar het programma!

Eindfeest op 22 oktober

De periode aan proeflessen eindigt op 22 oktober, tijdens het eindfeest! Alle informatie hierover vind je op de speciale pagina over de Culturele kinderroute, bekijk hem hier. Toegang is gratis, maar meld je wel even aan.

Istock 1173830796
Istock 488313722
Istock 1126074068

Plein C organiseert de Culturele Kinderroute vanuit de behoefte van vele amateurkunstgroepen. Zij hebben aangegeven meer zichtbaar te willen zijn voor de jeugd in 't Gooi.

Deze Culturele Kinderroute wordt vanuit het project Revitalisering van de amateurkunst financieel en organisatorisch mogelijk gemaakt (denk hierbij o.a. aan budget voor het inhuren van een workshopleider voor de proeflessen, voor een dirigent voor extra repetities en voor promotie) door Plein C. En de kunst? Die komt natuurlijk van jullie, de vele talenten uit de regio!

Voor: Amateurkunstverenigingen, Kinderen
Datum: 1 t/m 22 okt
Locatie: 't Gooi
Soort aanbod: Kunstlessen en bijeenkomst

Vragen? Neem contact op met:

Jessica.Klein
Jessica van der Sluis

Adviseur Cultuureducatie & Cultuurparticipatie

Deel deze pagina op social media

Ontvang de nieuwsbrief over Amateurkunst