Netwerkbijeenkomst VO/MBO

Plein C bouwt aan een sterk, lokaal en relevant netwerk cultuureducatie voor het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in Noord-Holland.

De focus van het landelijke programma ‘Cultuureducatie met Kwaliteit’ (CmK) is van het primair onderwijs verbreed naar het VO én MBO. Plein C helpt scholen om cultuuronderwijs vorm en inhoud te geven. Bij ons vinden scholen alles wat nodig is om cultuuronderwijs tot een succes te maken: van visiebepaling tot teamtrainingen en van al het Noord-Hollands cultuuraanbod tot inspirerende lespakketten.

Voor het VO doen we dit onder andere door een CO Talk te organiseren waarin we de wensen en behoeften inventariseren en tegelijktijdig bouwen we aan een inspirerend netwerk voor deze doelgroep.

Daarnaast bieden we ondersteuning aan mbo’s en culturele instellingen bij samenwerkingen en bij het ontwikkelen van lesprogramma’s, o.a. rond burgerschap.

Ben jij bezig met kunst- en/of cultuureducatie in het voortgezet onderwijs of werk je op een mbo en wil je kennismaken met gelijkgestemden? Zet dan 23 november vast in je agenda. Die dag organiseren wij een inspirerende netwerkbijeenkomst in het Seinwezen in Haarlem!

23 november 2023

Het programma wordt later bekend gemaakt en komt voort uit de behoefte van het netwerk.

Voor: Iedereen werkzaam in, of betrokken bij, cultuureducatie in het VO en MBO in Noord-Holland
Datum: 23 november 2023
Tijdsduur: 13:30 – 17:00 (tijden onder voorbehoud)
Locatie: Seinwezen Haarlem

Voor: Iedereen werkzaam in, of betrokken bij, cultuureducatie in het VO en MBO in Noord-Holland
Datum: 23 nov 23
Locatie: Haarlem
Soort aanbod: Bijeenkomst

Deel deze pagina op social media

Schrijf je in voor de nieuwsbrief over het Voortgezet onderwijs