Netwerkbijeenkomsten amateurkunst

In het project ‘de revitalisering van de amateurkunst’ werkt Plein C mee aan het versterken van het provinciale en de regionale netwerken voor de amateurkunst. We organiseren netwerkbijeenkomsten voor amateurkunstgroepen en bijeenkomsten voor de ondersteuners van de amateurkunst, zoals Centra voor de Kunsten, cultuurcoaches, cultuurplatforms en beleidsmedewerkers cultuur. Op deze pagina kun je vinden welke netwerkbijeenkomsten er bij jou in de buurt worden georganiseerd, deelname is gratis.

20 juni 2023

online (15:00-16:30)

20 juni | over Brede Spuk
Speciaal voor beleidsmakers en cultuurondersteuners organiseren we een online kennissessie. Hoe kan cultuur beter aansluiten bij sport en welzijn? Deze vraag staat centraal tijdens de bijeenkomst over Brede Spuk. We ondersteunen gemeentes bij het betrekken van cultuur bij dit plan.  

19 oktober 2023

online (15:00-16:30) | aanmelden is binnenkort mogelijk

19 oktober | over faciliteren van culturele en maatschappelijke initiatieven
Speciaal voor beleidsmakers en cultuurondersteuners organiseren we een online kennissessie over het faciliteren van culturele en maatschappelijke initiatieven. Veel beleidsmedewerkers ervaren dat een sympathiek initatief regelmatig sneuvelt door wet- en regelgeving bij vastgoed. Hoe kunnen de afdeling vastgoed en de culturele sector beter samenwerken? Sprekers uit het land vertellen hoe zij dit hebben aangepakt en geven tips.  

Voor amateurkunstenaars en cultuurmakers

Voor amateurkunstenaars en cultuurmakers hebben er diverse kick-off bijeenkomsten plaatsgevonden en wordt er hard gewerkt aan de provinciale bijeenkomsten in het najaar. Binnenkort volgt er meer informatie hierover.

Daarnaast zijn er naar aanleiding van de vorige bijeenkomsten diverse trainingen, zoals Een bloeiende vereniging, Slim deelnemers werven en een training en verdiepingsmodules over de financien, ontwikkeld en gepland. Meer weten over dit project?

Istock 488313722
Istock 1126074068
Istock 1173830796
Voor: Amateurkunstenaars, Beleidsambtenaren, Cultuurmakers
Datum: o.a. 20 juni 23
Locatie: Noord-Holland
Soort aanbod: Bijeenkomst
Kosten: gratis

Vragen? Neem contact op met:

Jessica.Klein
Jessica van der Sluis

Adviseur Cultuureducatie

Deel deze pagina op social media

Ontvang de nieuwsbrief over Amateurkunst