Verdiepingsmodules financiering amateurkunstgroepen

Plein C biedt de komende jaren (financiële) hulp en expertise ten behoeve van de revitalisering van de amateurkunst. Trainingen die Plein C in dit kader ook aanbiedt zijn Een bloeiende vereniging, Slim deelnemers werven en de Introductietraining financiering amateurkunstgroepen. Meer weten over dit project? 

Online verdiepingsmodules

Fondsenwerving 10 oktober 19:30-21:30 via zoom 

Hoe schrijf je een goede fondsaanvraag? Waar let een fonds op bij het lezen van een aanvraag? En welke criteria worden gehanteerd bij het beoordelen van een aanvraag? Tijdens deze verdiepingsmodule krijg je advies hoe je een fondsaanvraag schrijft. Er zullen diverse gastsprekers zijn van fondsen die meer vertellen over hoe zij een fondsaanvraag beoordelen. En je gaat actief aan de slag met de start van je fondsaanvraag te schrijven.

 

Crowdfunding 17 oktober 19:30-21:30 via zoom 

Iedereen heeft wel eens gehoord van crowdfunding, maar hoe zet je nou echt goede crowdfunding op die niet alleen zorgt voor geld, maar ook meer zichtbaarheid voor jouw organisatie creëert? In deze online verdiepingsmodule hoor je alle tips rondom crowdfunding en is er een expert te gast.

 

Sponsoring 24 oktober 19:30-21:30 via zoom 

Waar moet je op letten bij het opzetten van een sponsoractie? Hoe zet je een goede sponsoractie op? Tijdens deze verdiepingsmodule krijg je meer informatie en ga je aan de slag met concrete ideeën.

 

Geef bij het aanmelden aan bij welke verdiepingsmodule(s) je aanwezig wilt zijn.

Istock 488313722
Istock 1173830796
Istock 1126074068
Voor: Amateurkunstenaars
Datum: 10 | 17 | 24 okt
Locatie: online
Tijdsduur: 19:30-21:30u
Kosten: gratis

Vragen? Neem contact op met:

Jessica.Klein
Jessica van der Sluis

Adviseur Cultuureducatie & Cultuurparticipatie

Deel deze pagina op social media