Van rondleiden tot begeleiden

In deze training leer je je passie voor erfgoed beter over te brengen op kinderen.

Met behulp van aansprekende voorbeelden uit de praktijk leren we je een begeleidingsstijl te ontwikkelen en toepasselijke nieuwe werkvormen eigen te maken.

In de bijeenkomsten staan vier thema’s centraal.

  • De ontwikkeling van jezelf en de ontwikkeling van kinderen (Pedagogiek)
  • De manieren waarop kinderen leren (Cognitie)
  • Leren communiceren met kinderen middels actieve werkvormen voor kinderen (Didactiek)
  • Delen van ervaringen met het begeleiden van schoolgroepen en plannen voor aanpassing van de bestaande activiteiten (Klassenmanagement)

Door het toepassen van nieuwe didactische vaardigheden kun je na het afronden van deze training groepen schoolkinderen beter begeleiden.

De training bestaat uit twee dagdelen en kost € 400,- per persoon*. Na succesvolle afronding van de training ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.

Voor: Cultuurprofessionals in het primair onderwijs
Datum: Training op aanvraag
Tijdsduur: 2 x 1 dagdeel
Kosten: € 400,-

Vragen? Neem contact op met:

Mireilled.Klein
Mireille Dorn

Officemanager

Deel deze pagina op social media

* PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus. Kijk op PPO of je ook recht hebt op kostenvergoeding.

Plein C is CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd. Op de producten en diensten van Plein C zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Hierin staat ook de klachtenprocedure omschreven. Plein C heeft sinds januari 2016 de culturele ANBI status. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief over De Beweging