Terugblik De Beweging april 2022

07 Apr 2022

Het live event van De Beweging op 7 april 2022 in de Koepel van Haarlem was een groot succes. Een dag vol inspiratie, nieuwe geluiden, een mooie opkomst en fijne sfeer. Trots op het werk wat wij samendoen, goed cultuuronderwijs met gelijke kansen voor alle kinderen in Noord-Holland.

Bekijk hier alle foto’s en de aftermovie, zet vooral het geluid aan voor het manifest van Georgios. Zo kun je nog nagenieten of indien je het gemist hebt nog even terugkijken.

Dank aan alle deelnemers en sprekers: Zita Pels (gedeputeerde van de provincie Noord-Holland), Ronilla Snellen en Rachid Bousbaaouafi (Gelijke Kansen Alliantie OC&W), Sandra Gevaert (The Art of Hosting), Georgios Lazakis (School of HeArt Knocks), Nick Hoogendoorn en Okrah Donkor (Triple ThreaT). De dag werd spectaculair afgesloten door een optreden van BreakSquad (Pro Breakdance crew) en het manifest van Georgios Lazakis. Een spoken word die het thema kansengelijkheid en deze live bijeenkomst mooi samenvat.

Wij hopen iedereen te hebben geïnspireerd en op naar een volgende stap richting gelijke kansen in het cultuuronderwijs voor alle kinderen in Noord-Holland. Mocht je plannen hebben of wil je verder praten over het onderwerp, neem dan contact met ons op.

De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 0379
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 0505
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 0545
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 0750
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 1226
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 1358
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 1481
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 1665
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 2638
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 2267
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 2462
De Beweging De Koepel Studio Rutger Vos 1769