Netwerkbijeenkomst VO

Plein C bouwt aan een sterk, lokaal en relevant netwerk cultuureducatie voor het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in Noord-Holland.

Voor iedereen die zich dagelijks inzet voor kunst- en cultuureducatie organiseren wij jaarlijks een netwerkbijeenkomst cultuuronderwijs voortgezet onderwijs.

Op 28 november 2023 vond de laatste netwerkbijeenkomst voor het voortgezet onderwijs in het Seinwezen in Haarlem plaats. Het thema was 'Eigentijds cultuuronderwijs'. Bekijk via deze link de terugblik in ons nieuwsoverzicht.

De volgende bijeenkomst is op 21 november 2024, het programma wordt later bekend gemaakt.

Save the date:

donderdag 21 november 2024

De inhoud van het programma komt voort uit de behoeftes van het netwerk zelf. Wil jij meedenken over waar de netwerkbijeenkomst over zou moeten gaan? Vul dan via onderstaande link de vragenlijst in (dit kost ongeveer 2 minuten de tijd).

2023 Plein C Netwerkbijeenkomst Seinwezen Studio Rutger Vos 9333

Wij zijn er voor het VO

De focus van het landelijke programma ‘Cultuureducatie met Kwaliteit’ (CmK) is van het primair onderwijs verbreed naar het VO én MBO. Plein C helpt scholen om cultuuronderwijs vorm en inhoud te geven. Bij ons vinden scholen alles wat nodig is om cultuuronderwijs tot een succes te maken: van visiebepaling tot teamtrainingen en van al het Noord-Hollands cultuuraanbod tot inspirerende lespakketten. Lees via de link hieronder verder of schrijf je in voor onze nieuwsbrief over het VO. Deze versturen we zo'n 4 keer per jaar.

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, actueel nieuws en informatie over het speciaal onderwijs? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Voor: Iedereen werkzaam in, of betrokken bij, cultuureducatie in het VO in Noord-Holland
Datum: 21 nov 24
Locatie: Noord-Holland
Soort aanbod: Bijeenkomst

Vragen? Neem contact op met:

Tomas.Klein
Tomas Leijen

Adviseur Cultuureducatie

Deel deze pagina op social media

Schrijf je in voor de nieuwsbrief over het Voortgezet onderwijs