Een bloeiende vereniging

Plein C biedt de komende jaren (financiële) hulp en expertise ten behoeve van de revitalisering van de amateurkunst. 'Een bloeiende vereniging' en 'Slim deelnemers werven' zijn de eerste trainingen die in dit kader worden aangeboden. In het najaar staat ook een training over financien gepland. Meer weten over dit project? 

Training

Wat is de kracht van jouw muziekvereniging? En welke eventuele valkuilen hebben jullie? Leer je verenging kennen en benut je potentie en kracht!

Na deze training maak je als muziekvereniging strategische keuzes die de dagelijkse gang van zaken in de vereniging makkelijker maken. Zoals een strategie voor ledenwerving (wie is mijn doelgroep / wat hebben we te bieden?), een promotie / social media campagne (wat willen we uitstralen / hoe maken we het laagdrempelig), of zelfs een keuze om de vereniging anders in te richten (wat is de kern van wat we doen en zijn we daar tevreden mee?).

Deze training, verdeeld over 4 dagen, wordt aangeboden door KNMO en is ontworpen voor en door muziekverenigingen.

 Inschrijven via de website is niet meer mogelijk. Neem bij interesse of voor meer informatie contact op met Jessica van der Sluis. De trainingen worden financieel mede mogelijk gemaakt door het FCP. Na afronding van de training ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.

Istock 488313722
Istock 1126074068
Voor: Voor muziekverenigingen
Datum: Training op aanvraag
Tijdsduur: 2 live en 2 online bijeenkomsten
Soort aanbod: Training
Kosten: gratis

Vragen? Neem contact op met:

Jessica.Klein
Jessica van der Sluis

Adviseur Cultuureducatie & Cultuurparticipatie

Deel deze pagina op social media

Ontvang de nieuwsbrief over Amateurkunst