ICC Opleiding

De ICC driedaagse

We werken vanuit de basis: cultuuronderwijs als vaste waarde in alle scholen. Dat bereiken we door op elke school een icc’er (interne cultuur coördinator) op te leiden en deze continu te ondersteunen met kennis, een netwerk en het bieden van inspiratie. Deze training bieden we in de volgende vormen aan:
1. driedaagse training
2. individuele training
3. in company training

Post HBO Cultuurbegeleider

Post-hbo opleiding Cultuurbegeleider

Deze opleiding is bedoeld voor icc’ers die op hun school het cultuuronderwijs vérder willen verrijken. Als Cultuurbegeleider neem jij het voortouw in het uitzetten van de grote lijnen van het cultuuronderwijs op school. Plein C ontwikkelt en verzorgt de Post-hbo opleiding Cultuurbegeleider in samenwerking met de Marnix Academy Utrecht en duurt 1 jaar.

EVI 2.0

Advies

Zelf cultuuronderwijs vormgeven wil niet zeggen dat je het alleen moet doen. Wil je maatwerk voor je school, een specifiek thema op een hoger niveau tillen, of heb je behoefte aan individuele advies of coaching? De adviseurs en coaches van Plein C hebben alles in huis om jou op weg te helpen! 

Een voorbeeld van een van onze adviestrajecten is Evi.

Meer Trainingen

Trainingen onderwijs

Voor de klas in het Primair en Speciaal onderwijs, Speciaal Verbeeld, Creatief en procesgericht of Vakoverstijgend  werken, Beeldende methodes, Leerkrachten trainen en coachen.. Zomaar een greep uit onze vele trainingen en workshops. Bekijk ze via onderstaande link allemaal. Ons aanbod is voor o.a. leerkrachten, icc' ers en cultuurprofessionals. Via de filters op de pagina is het aanbod gemakkelijk te vinden.

Istock 1173830796

Trainingen amateurkunst

Ben je lid van een amateurkunstvereniging? Plein C biedt de komende jaren hulp en expertise die bijdraagt aan het (her)opbouwen van een regionaal netwerk ter ondersteuning van de amateurkunst. Bekijk ons aanbod aan trainingen over o.a. ledenwerving, vitaliteit én financiële gezondheid van je vereniging.

Ontvang het laatste nieuws over cultuur en onderwijs