Leerkrachten trainen en coachen

Deze training is speciaal voor cultuurprofessionals die al werken in het primair onderwijs en leerkrachten willen trainen en coachen.

De samenwerking van cultuurdocent en leerkracht vanuit een coachende houding ondersteunt leerkrachten om zelfstandig cultuurlessen uit te kunnen voeren. Tijdens deze training leren cultuurprofessionals, door inzichten en technieken uit coaching en communicatie, de vaardigheden om de samenwerking met de leerkracht te optimaliseren.

De training wordt ook regelmatig in-company of op maat gegeven. Informeer naar de mogelijkheden bij Noëmi Mercks.

Het niveau van deze training is Post-HBO en de module bestaat uit vier bijeenkomsten van 2,5 uur, totale studielast is ca. 25 uur.

Kosten voor de training zijn € 400,-*.

Voor: Cultuurprofessionals in het primair onderwijs
Datum: Op aanvraag
Tijdsduur: 25 uur
Soort aanbod: Training
Kosten: € 400,-*
Niveau: Post-HBO

Vragen? Neem contact op met:

Noemi.Klein
Noëmi Mercks

Hoofd Cultuureducatie & Beleid

Deel deze pagina op social media

* PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus. Kijk op PPO of je ook recht hebt op kostenvergoeding.

Plein C is CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd. Op de producten en diensten van Plein C zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Hierin staat ook de klachtenprocedure omschreven. Plein C heeft sinds januari 2016 de culturele ANBI status. 

Ontvang het laatste nieuws over cultuur en onderwijs