Vakoverstijgend werken

Ben jij kunstvakdocent en wil je graag met jouw lessen beter aansluiten op het primair onderwijs? Tijdens deze training krijg je meer inzicht en kennis over wat vakoverstijgend werken is, hoe er in het primair onderwijs gewerkt wordt met methodes voor de zaakvakken en hoe je door middel van het werken met De Cultuurconnector je lessen kunt vormgeven.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Definitie vakoverstijgend werken en vakintegratie
  • Kennis over methodes voor zaakvakken
  • Inzicht in hoe aan te sluiten bij het onderwijs
  • Werken met een handige tool: De Cultuurconnector

De training kost € 100,- per persoon* en bestaat uit een bijeenkomst van 2,5 uur en is geschikt voor alle disciplines. Na succesvolle afronding van de training ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.

Voor: Cultuurprofessionals in het primair onderwijs
Datum: Training op aanvraag
Tijdsduur: 2,5 uur
Kosten: € 100,-

Vragen? Neem contact op met:

Mireille.Klein
Mireille Huijbers

Adviseur Cultuureducatie

Deel deze pagina op social media

* PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus. Kijk op PPO of je ook recht hebt op kostenvergoeding.

Plein C is CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd. Op de producten en diensten van Plein C zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Hierin staat ook de klachtenprocedure omschreven. Plein C heeft sinds januari 2016 de culturele ANBI status. 

Ontvang het laatste nieuws over cultuur en onderwijs