FAQ scholen over EVI

Wanneer is EVI opengesteld om in te vullen?
Evi is jaarlijks open tussen 1 maart en 30 juni.

Ik wil inloggen/onze school graag aanmelden voor EVI, hoe moet dat?
Heb je als school nog nooit gewerkt met EVI? Dan moet je je eerst aanmelden bij de culturele instelling die de CmK-projectleider in jouw regio is. Een overzicht van de Noord-Hollandse CmK projectleiders vind je hier.

Ben je als school al aangemeld voor EVI door je CmK-projectleider? Dan moet je, als je voor het eerst inlogt op EVI, het account voor jouw school eerst registreren. Dat kan via de link die je in de uitnodigingsmail van evi@lkca.nl hebt ontvangen of door een e-mail te sturen naar evi@pleinc.nl. Zie het stappenplan voor  meer uitleg.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt.
Ben je je wachtwoord kwijt? Bij de inlogpagina kun je je wachtwoord zelf resetten onder het inlogveld.

Weet je niet wie namens jouw school de contactpersoon is voor EVI? Vraag het na door een e-mail te sturen naar evi@pleinc.nl. Mocht het nodig zijn om de contactpersoon te wijzigen, dan passen we het graag voor je aan.

Ik wil graag een andere contactpersoon aanmelden voor het Evi-account.
Dat kan. Stuur een e-mail met de naam van je school, de plaatsnaam van de school, en het nieuwe e-mailadres.

We hebben Evi ingevuld, maar ik zie onze ingevulde antwoorden niet staan.
Na het invullen van EVI onderteken je met twee personen. Pas daarna worden de ingevulde antwoorden opgeslagen. Onderteken je niet voor 1 juli? Dan vervallen helaas de ingevoerde gegevens. Deze zijn niet terug te halen.

Onze school gaat fuseren, kan ik een nieuwe inlog ontvangen?
Dat kan. Geef aan ons de schoolnamen door die met elkaar gaan fuseren. Geef ook het vestigingsnummer van de school door. Is het e-mailadres ook aangepast door de fusie? Dan hebben we ook het nieuwe e-mailadres nodig.

Ik wil halverwege het invullen stoppen. Verdwijnen mijn gegevens dan?
Het is mogelijk om het invullen van EVI te onderbreken. De gegevens worden automatisch opgeslagen tot 30 juni. Na 30 juni vervallen helaas alle ingevulde antwoorden indien er niet ondertekend is.

Mijn directeur heeft geen tijd om EVI te ondertekenen, wat nu?
EVI moet door twee personen ondertekend worden. Mocht de directeur niet kunnen, dan mag het ook een andere collega zijn.