Beeldende methodes

Ben je met je schoolteam, vakgroep of cultuurwerkgroep op zoek naar manieren om jullie beeldend onderwijs naar een hoger plan te tillen? Het werken met een methode helpt om de juiste keuzes te maken. 

In deze (online) training van 1,5 uur schetsen we het meest recente overzicht van beeldende methodes. Ook leggen we jou en je collega’s uit hoe deze methodes werken en op welke uitgangspunten zij gebaseerd zijn. Uiteraard is er ook ruime gelegenheid om vragen te stellen. 

Na deze training hebben jij en je team de verschillende methodes goed op de radar en weet je deze concreet toe te passen voor de klas. Na succesvolle afronding van de training ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.

Voor: Primair onderwijs
Datum: Training op aanvraag
Tijdsduur: 1,5 uur
Soort aanbod: Training
Kosten: Op aanvraag

Vragen? Neem contact op met:

Mireille.Klein
Mireille Huijbers

Adviseur Cultuureducatie

Deel deze pagina op social media

* PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus. Kijk op PPO of je ook recht hebt op kostenvergoeding.

Plein C is CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd. Op de producten en diensten van Plein C zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Hierin staat ook de klachtenprocedure omschreven. Plein C heeft sinds januari 2016 de culturele ANBI status. 

Ontvang het laatste nieuws over cultuur en onderwijs