CO Talk

Om op een laagdrempelige manier kennis en ervaring te delen presenteert Plein C de CO Talk. Voor en door collega's in het culturele veld, waarbij we telkens met wisselende gasten één thema bespreken. Tijdens de CO Talk komen voorbeelden uit de praktijk voorbij, gecombineerd met interviews waar uiteraard voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen is.

2 november 2023

Samen op weg naar CmK4

De contouren van Cultuureducatie met Kwaliteit 2025-2028 zijn bekend. En daarover gaan we graag met onze CmK-projectleiders en alle betrokken beleidsambtenaren en wethouders in gesprek: In samenwerking met de provincie Noord-Holland en het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP) organiseert Plein C een CO Talk die in het teken staat van deze nieuwe regeling op dinsdag 2 november van 10.00 tot 11.00 uur.

Tijdens dit uur gaan we dieper in op de contouren van CmK4, de planning vanuit de Provincie Noord-Holland en van Plein C. De bijeenkomst is een vervolg op de CO Talk van 14 september, waarin de eerste bevindingen van het onderzoek ‘cultuureducatie in Noord-Holland’ gedeeld werden. Voor dit onderzoek is gesproken met beleidsmedewerkers, projectleiders en scholen van deelnemende CmK-gemeenten.

Momenteel nemen in Noord-Holland 40 van de 46 gemeenten deel aan CmK3. De landelijke overheid heeft aangekondigd in de jaren 2025-2028 een vierde CmK-regeling te starten. Ook de provincie Noord-Holland heeft in haar coalitieakkoordaangekondigd structureel geld vrij te maken voor cultuureducatie.

De bijeenkomst is bedoeld voor onze regionale CmK-partners, cultuurcoaches, beleidsambtenaren en CmK-penvoerders.

CO Talk Logo

Ben je benieuwd wat er tijdens eerdere CO Talks aan bod is gekomen? 

Voor: Projectleiders, beleidsmedewerkers en wethouders
Datum: 2 nov 23
Locatie: Online bijeenkomst
Tijdsduur: van 10:00 tot 11:00
Kosten: Gratis

Vragen? Neem contact op met:

Noemi.Klein
Noëmi Mercks

Hoofd Cultuureducatie en Beleid

Deel deze pagina op social media

Ontvang het laatste nieuws over cultuur en onderwijs