CO Talk

Om op een laagdrempelige manier kennis en ervaring te delen presenteert Plein C de CO Talk. Voor en door collega's in het cultuuronderwijs, waarbij we telkens met wisselende gasten één thema bespreken. Tijdens de CO talk komen voorbeelden uit de praktijk voorbij, gecombineerd met interviews waar uiteraard voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

9 maart 2023

Revitalisering van de amateurkunst

Uit onderzoek is gebleken dat er een grote behoefte is aan structurele ondersteuning van de amateurkunstsector. Door de afbrokkeling van een regionaal netwerk, en door andere uitdagingen zoals Covid-19, ervaren zij grote uitdagingen op het gebied van ledenwerving, promotie en het aantrekken van nieuwe vrijwilligers. 
 
Plein C biedt de komende jaren (financiële) hulp en expertise die bijdraagt aan het (her)opbouwen van dit regionale netwerk. Om te inventariseren waar de behoefte precies ligt organiseren we daarom bijeenkomsten waarin alle wensen en ideeën worden geïnventariseerd. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens de CO Talk op 9 maart is er aandacht voor de nieuwe regeling Revitalisering van de Amateurkunst en het geld dat er vanuit de provincie beschikbaar wordt gesteld deze sector te ondersteunen. In deze online bijeenkomst lichten we het project toe, bespreken we met diverse gasten welke uitdagingen zij ondervinden op het gebeid van amateurkunst en welke oplossingen gezocht worden.

CO Talk Logo

Ben je benieuwd wat er tijdens eerdere CO Talks aan bod is gekomen? 

Voor: Projectleiders of penvoeders CmK, Cultuurcoaches, Beleidsmedewerkers, Museumeducatoren, Amateurkunstenaars
Datum: 9 mrt 23
Locatie: Online bijeenkomst
Tijdsduur: van 10:00 tot 11:00
Kosten: Gratis

Vragen? Neem contact op met:

Jessica
Jessica van der Sluis

Adviseur Cultuureducatie

Deel deze pagina op social media

Ontvang het laatste nieuws over cultuur en onderwijs