CO Talk

Om op een laagdrempelige manier kennis en ervaring te delen presenteert Plein C de CO Talk. Voor en door collega's in het culturele veld, waarbij we telkens met wisselende gasten één thema bespreken. Tijdens de CO Talk komen voorbeelden uit de praktijk voorbij, gecombineerd met interviews waar uiteraard voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen is.

25 mei 2023

Voortgezet Onderwijs

Plein C bouwt aan een sterk, lokaal en relevant netwerk cultuureducatie voor het voortgezet onderwijs in Noord-Holland. Om te zorgen dat dit netwerk zinvol ingezet wordt hebben we jouw input nodig. Ben jij dagelijks bezig met kunst- en/of cultuureducatie in het voortgezet onderwijs en wil jij kennis maken met gelijkgestemden? Meld je dan snel aan voor de CO Talk en vul onderstaande vragenlijst in. De informatie en thema's uit de ingevulde vragenlijsten nemen wij als leidraad voor onze CO Talk op donderdag 25 mei.

De CO Talk wordt gehost door niemand minder dan Rens Weijenborg. Deze rapper, poëet en muzikant verzorgt daarnaast ook workshops in het VO en is helemaal thuis in kunst- en cultuureducatie. Daarnaast vertelt multitalent Jonathan Hoost over de impact die kunsteducatie kan hebben op jongeren en gaat Lennard Gols van Cultureel Verschil het gesprek met hem aan over het belang van aansluiten op de belevingswereld van leerlingen.

CO Talk Logo
Rens Portret (1)
Whatsapp Image 2023 02 21 At 16.57.52

Blijf jezelf ontwikkelen
Eén van de projecten die Plein C komend jaar initieert is een training voor cultuurcoördinators in het voortgezet onderwijs (CuCo-training LKCA). Tijdens de CO Talk vertelt Tomas Leijen, Adviseur VO en MBO bij Plein C, hier meer over. Interesse? Neem contact op. Bij voldoende animo start een eerste training in het najaar van 2023. 

Ben je tot slot benieuwd wat er tijdens eerdere CO Talks aan bod is gekomen? 

Voor: Iedereen die werkt of interesse heeft in het VO
Datum: 25 mei 23
Locatie: Online bijeenkomst
Tijdsduur: van 16:00 tot 17:00
Kosten: Gratis

Vragen? Neem contact op met:

Tomas.Klein
Tomas Leijen

Adviseur Cultuureducatie

Deel deze pagina op social media

Ontvang het laatste nieuws over cultuur en onderwijs